2011 Sosyal Hizmet Taban Puanları

178

Ösym’nin sitesinde açıklanan Sosyal Hizmet bölümlerinin en küçük ve en büyük puan sıralaması aşağıda olduğu gibidir.Ayrıca bu bilgiler 2011 yılı için sosyal hizmet bölümleri için taban puanı göstermektedir.Sosyal hizmet bölümüne gitmek isteyen arkadaşların bu listeyi iyice incelemelerini tavsiye ederim.Okul seçimi yaparken ise gitmek istenilen okuldaki öğrencilerle iletişime geçilmesini bunun için de sosyal hizmet bölümlerinin facebook sayfalarından yararlanılması tavsiye ederim.Sorularınızı yorum şeklinde aşağıya yazarsınız elimizden geldiği kadarıyla ben ve arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışacağız.


*Maltepe Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinin Sosyal Hizmet bölümü kontenjanı dolmamıştır.Bu yüzden en küçük puanı oluşmamıştır.

**Düzce Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesindeki Sosyal Hizmet bölümleri Sağlık Yüksekokulu çatısı altında kurulmuş ve bu bölümler YGS5 puan türüyle öğrenci almaktadır.

***Hacettepe Üniversitesi erkek ve kız öğrencilere eşit sayıda kontenjan açtığı için kız ve erkek öğrenciler için taban puanlar farklıdır.

**** Selçuk Üniversitesi Konya Sağlık Yüksekokulu Sağlık Bilimleri Fakültesi olmuştur. 2011 -2012 öğretim yılı için TM3 puan türünden 65 kontenjan ile öğrenci alacaktır.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar:

2010 ÖSYM Sosyal Hizmet Bölümleri ve Taban Puanları

http://idealsosyalhizmet.com/sosyal-hizmet-egitimi/2010-osym-sosyal-hizmet-bolumleri-ve-taban-puanlari/

Sosyal Hizmet Bölümlerinin Puan Analizleri

http://idealsosyalhizmet.com/sosyal-hizmet/sosyal-hizmet-bolumlerinin-puan-analizleri/

2009 ÖSYM Sosyal Hizmet Bölümleri ve Taban Puanları

http://idealsosyalhizmet.com/sosyal-hizmet/2009-osym-sosyal-hizmet-bolumleri-ve-taban-puanlari/

2011 ÖSYS Sosyal Hizmet Bölümleri, Taban Puanları, Yeni Açılan Bölümler, Puan Türleri Ve Kontenjanları

http://idealsosyalhizmet.com/egitim/2011-osys-sosyal-hizmet-bolumleri-taban-puanlari-yeni-acilan-bolumler-puan-turleri-ve-kontenjanlari/

**** Merak ettiklerinizi aşağıya yorum şeklinde yazarsanız elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.

Sosyal hizmet mesleği ve bölümü hakkında daha fazla bilgi için ise sitemizin diğer konu başlıklarına bakabilirsiniz.

178 Yorumlar
  1. Murat ÇAY diyor

    http://www.idealsosyalhizmet.com/category/acik-ogretim-onlisans/ kategorisindeki yazıları okuyarak bilgi almanız mümkün.

  2. ilknur diyor

    lutfen bna acil cvb vern cnkuu dısardan bu sene bu bolumu okumk ıstıorum ama ıs ımkanlarnı arastryrm kmse sosyal hızmetlr bolumunu duymadgnı soluo ve hastanelere alnmadgnı soluo ve bn smdı ıkı yıllık bartnda unı okuorum artı bu bolumude dısardan okucam lutfen bnı bılgılendrn

  3. ilknur diyor

    mrb .. size birseyy sormk ıstıorum bn dısardan 2 yıllk eskısehr unıv.sosyal hızmetler bolumunu okumak ıstıorum fakat ıs ımkanlarını cok merak edıyorum bnı bılgılendrrmsnz

  4. Murat ÇAY diyor

    sayfamız güncellenmiyor değil, yukarıda ki menülerde ki ilgili kategorilerde yer alan yazılar sorularınıza cevap verecektir. Yine bulamadığınız anlamadığınız bir yer olursa lütfen sorunuz.

  5. ayşegül diyor

    Sayfanız güncellenmeyeli baya olmuş ama ben genede sormak istiyorum.Açık öğretim fakültesinde 4 yıllık sosyal hizmetler bölümü var mı her kaynakta bu bilgiye ulaşamıyorm.Varsa da belirli bir puan üzreinde mi alınmaktadır. 2 yıllıkları ne kadar etkili olabiliyor, ataması olmuyormu.

    Umarım cevap alabilirim.

  6. songül diyor

    ben açıktan sosyal hizmetler okuyorum yalnız dgs ile 4 seneliğe geçiş yapmak istiyorum taban puanını söylerseniz sevinirim.. 

  7. ????? diyor

    peki siz açıköğretimden okuyup biz 420 yle bu bölüme girip 4 yıl emek verince bize bi nevi haksızlık değil mi?bi de böyle düşünün…

  8. sevda Afacan diyor

    merhaba benim kızım kız meslek lisesi hazırlığı bitirdi busene gırafikerlik bölümünü ve sosyal hizmetleri tecih etmişti gırafikerlik geldi ama gönlü sosyal hizmetlerde geçiş yapmak istiyor benim endişelerim var meslek liselerinde olan meslek yüksek okullarına geçiş hakkı varmı yoksa hep 4 yıllık fakültemi zaman geçmeden cevap verirseniz sevinirim teşekürler

  9. Hulyagunay88 diyor

    ben sosyal hizmetler bölümünü okumayı düşünüyorum fakt atamalarla ilgili 2 yııllıklarda yapılmadığını lisans mezunlarında yapıldığı gibi yazılar okudum eger kpss de atama olmayacaksa boşuna tercih yapmayım  cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

  10. Sevim diyor

    ben sınavları hakkında daha yarıntılı bilgi alabilir miyim? bulunduğumuz yerlerde mi sınava giriyoruz, uzaktan eğitim gibi bilgisayar başında olmaya gerek var mı yoksa normal aöf bölümleri gibi mi ?

  11. Murat ÇAY diyor

    merhabalar havva hanım, ösym 2012 kılavuzunu incelerseniz sanırım sorunuzun cevabını bulmuş olursunuz, sizin bölümünüz için durumun ne olduğunu bilmiyorum açıkcası.

  12. Murat ÇAY diyor

    bu tamamen sizin kurumunuzla alakalı ki meb de sosyal çalışmacı kadroları bulunmamakta, bulunsa bile geçişiniz sınava tabi olmalı.

  13. Murat ÇAY diyor

    http://www.idealsosyalhizmet.com/bilgiler/bolumler/ adresinden sorunuzun cevabını öğrenebilirsiniz.

  14. Abdullah diyor

    ben milli eğitim de sınıf öğretmeniyim.atatrk üniv. açık öğretim sosyal hizmeti bitirirsem milli eğitimin rehberlik araştırma merkezlerinde sosyal çalışmacı olarak geçiş yapabilir miyim.

  15. misafir diyor

    düzce ve kocaeli sosyal hizmet 4 yıllık olmasına rağmen fakülte değil bunun selçuktan yada hacettepeden farkı ne

  16. Ayşenur diyor

    hacettepe sosyal hizmetler bölüm ve üni olarak nasıl bir bilgi verebilir misiniz?

  17. havva diyor

    slm ben çocuk gelişimi mezunuyum 4 yıllık sosyal hizmet açıkögretim için okuldan ek puan geliyor mu ?Hangi puan türü ile alıyor bilgilendirirseniz sevinirim.

  18. Emre Altun01 diyor

    mrb sosyal hizmetler açıköğretim puanını söyler misiniz

  19. Iclalselvi_ diyor

     mrb bende 2 yıllık açık öğretim sosyal hizmet düşünüyorum ama herşey okadar karışıkki ben 2005 tm mezunuyum sistem çok değişmiş ygs lys hangi sınava girmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sewinirim

  20. Murat Çay diyor

    2012 Sosyal Hizmet Bölümü Taban Puanlar Puan Türleri Kontenjan Sayıları :
    http://www.idealsosyalhizmet.com/egitim/sosyalhizmet-2012-taban-puanlar/ 

  21. nazlı diyor

    mrb murat bey benm ygs puanım ek puanla yaklaşık 380 yapıor sizce shu gelir mi

  22. M E diyor

    Erzurum SOS hiz. Ygs den ve Uc alandan da almiyor mu sozel sayisal ve ea

  23. Adlececen47 diyor

    ygs5 puanın çok iyiyse 380 400 450 gibi lysye girmeye bilirsin ama puanın kötüyse lyse ye girip ek puan alabilirsi lysden tm3 puanıyla alıyorlar yani mat2 ve edebiyat

  24. Adlececen47 diyor

    tm konularına ağırlık vermelisin yani türkçe mat ve sosyal bilimler

  25. derya diyor

     slm ela ben derya bende bu sene aöf sosyal hizmetler düşünüyorum mezun olmuş biri ile görüşmek istiyorum sende mezunsun bana yardımcı olurmusun sınavlar ve harç konuları hakkında

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.